Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /mnt/web105/a2/62/54103562/htdocs/joomla_02/templates/cgg/functions.php on line 185

Lid worden

Waarom lid worden van Contactgroep Groen Limburg?

 

Op dit moment zijn 17 gemeenten van de provincie Limburg lid. Hoe meer leden wij verwelkomen, hoe meer kennis en ervaring onderling uitgewisseld kan worden. In deze tijd is dat immers zeer belangrijk om de economische crisis het hoofd te kunnen bieden en “het groen” speelt daarin een belangrijke rol. Iedere gemeente heeft daarin een uitdaging, maar staat niet alleen. Een themadag moet leerzaam zijn, maar ook leiden tot kennisdeling. Wij bezoeken aansprekende projecten of locaties, zoals de Efteling of de Floriade, maar wij bezoeken ook bedrijven die interessante diensten of producten leveren. Zo zijn voorheen rondleidingen verzorgd binnen een plangebied, is het groenste dorp van Nederland bezocht, zijn presentaties gehouden over het herinrichten van een bevrijdingspark, over toepassingen en ontwikkelingen over kunstgras. Tijdens de bijeenkomsten snijden wij actuele en interessante onderwerpen aan, zoals overlastbeleid bomen en burgerparticipatie in het openbare groen in de laatste bijeenkomst.

 

 

Wilt u meer weten?


Onze ambassadeur zet zich vol overgave in om de kennisuitwisseling op het gebied van groen uit te breiden en de Contactgroep Groen Limburg onder de aandacht te brengen:

Ralf Pöttgens                                  
Telefoon:  043 6099310                                                   
E-mail:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                       

 

 

Hoe kunt u lid worden?

 

Meld u aan bij Marja Karssen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.